Sportrevalidatie

Ondervind je klachten tijdens het sporten? Dan is het aan te raden om dit eens te bekijken samen met je (sport-)kinesist. Deze klachten kunnen gaan van voetpijn tijdens het lopen tot spanning in je nek na het fitnessen. Blijf niet te lang met je klachten lopen, zodat ze niet erger worden.

 

Ook als je als sporter geopereerd wordt, is het aangeraden om bij een sportkinesist in behandeling te gaan, wij zorgen er dan voor dat je het niveau van voor je blessure of operatie zo snel mogelijk terug behaalt. Na een operatie geniet je van een volledige terugbetaling door uw hospitalisatieverzekering, ongeacht de conventie van uw kinesist.

 

Je overlegt samen met je sportkine wat je doelen zijn en wat je huidige niveau is. Afhankelijk daarvan passen wij de oefeningen aan, zodat deze zo dicht mogelijk tegen jouw sport aanleunen. In de laatste fase van sportrevalidatie kan het zijn dat we bijvoorbeeld op het voetbalveld samen trainen om de overgang zo goed mogelijk te laten verlopen.

 

Naast het aanbieden van de juiste oefeningen, gaan we ook kijken naar het sporttechnische en je trainingsschema. Wij geven tips en passen aan waar nodig.