Wij zijn Lars en David.
Jouw kine’s binnen Revalada en daarnaast ook twee beste vrienden.

Over ons

Onze vriendschap is begonnen bij onze gedeelde passie voor voetbal. Na een eerste gesprek bleek dat we beiden ook nog eens dezelfde richting studeerden, kinesetherapie. Hard werken tijdens het studeren en hard lachen tijdens het sporten was de rode draad in onze vriendschap. Na enkele jaren ervaring op te doen, is onze band nog sterker geworden om nu samen onze droom Revalada uit te bouwen!

Revalada

Revalada wil kine bundelen met gezelligheid. Naast een professionele en gepersonaliseerde begeleiding mag er gerust wat gelachen worden. Wij willen van revalideren geen zware opdracht maken, maar een lichte inspanning die ervoor zorgt dat je je weer goed gaat voelen. Is dat niet waar we het uiteindelijk voor doen?

Onze praktijk

In onze praktijk mag je je aan de nieuwste behandelingen, technieken en materialen verwachten. Wij blijven ons voortdurend bijscholen om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen. Daarnaast is onze grote oefenzaal uitgerust met de nieuwste toestellen zodat er optimaal getraind kan worden. Klaar voor de start?

Het team

Na onze studie (sport-)kinesitherapie zijn we direct samen aan de slag gegaan in een groepspraktijk. In die tijd hebben we ondervonden hoe fantastisch het is om mensen echt vooruit te kunnen helpen. Om dit goed te kunnen blijven doen hebben we verschillende postgraduele en postacademische opleidingen gedaan.

David

Naast het werk ben ik vooral bezig met sport. Al mijn hele leven speel ik voetbal, maar ik geniet ook van snowboarden en racketsporten (padel & tennis). Het is dan ook van hieruit dat mijn interesse in sportkinesitherapie is ontstaan.

Lars

In mijn vrije tijd spendeer ik veel aandacht aan sport. Ik ben zelf actief in het voetbal bij KFC Berendrecht sport. Hiernaast ben ik ook terug te vinden op de fiets, in het zwembad of op een padelveld. Ik hou er ook van om jaarlijks te gaan skiën.