Praktisch

Eerste afspraak

Tijdens jouw eerste afspraak breng je best jouw identiteitskaart mee alsook jouw voorschrift verkregen van jouw arts. Indien je reeds voorgaande onderzoeken (bijv. medische beeldvorming) hebt gehad, mag je steeds de verslagen of codes hiervan meenemen.

Annulatie

Alle afspraken dienen minstens 24u op voorhand geannuleerd te worden. De afspraak zal anders in rekening gebracht worden bij de volgende behandeling zonder tussenkomst van jouw ziekenkas. Graag dus een seintje!

Bereikbaarheid

Zoekt u een kinesist in de buurt van Ekeren, Hoevenen, Stabroek, Mariaburg of Kapellen dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kan ons vinden op Leugenberg 141, Ekeren. De kinepraktijk bevindt zich in een gedeeld gebouw samen met restaurant Muhabbet (Zelfde huisnummer, andere ingang). Links van het restaurant vindt u de kinepraktijk. Er is een grote parking recht voor de ingang beschikbaar. U volgt een padje langs de zijkant om tot onze ingang te komen.

 

De praktijk is gemakkelijk te bereiken met de auto dichtbij afrit Leugenberg. Ook met de bus (lijnen 720 & 770) is de praktijk gemakkelijk te bereiken. De bushalte bevindt zich minder dan 100m van de praktijk.

Afspraak maken?

U kunt steeds telefonisch een afspraak maken of op onderstaande knop te klikken om online uw afspraak te boeken.